Fasonët letër Ahmetajt: Na ndihmoni, të gatshëm të prodhojmë veshje mbrojtëse për stafet mjekësore

Fasonët i janë drejtuar me një kërkesë ministrit të Rindërtimit, Arben Ahmetaj, lidhur me ndihmën që i duhet dhënë këtij biznesi në kushtet që po kalon vendi.

Madje, fasonët shprehen se janë të gatshëm që të përshtasin punën e tyre për prodhimin e veshtjeje mbrojtëse për stafet mjekësore, me standard të larta, ndërsa kërkojnë nga qeveria që të luajë rolin e një ure lidhëse mes biynesit fason dhe qeverisë italiane dhe asaj gjermane.

LEXO EDHE  Atentati në Laç/ Dyshimet për konflikte mes autorëve dhe viktimave

“Me anë të këtij veprimi ne shpëtojmë me mijëra vende pune që rrezikojnë të mbyllen për shkak të situatës së pandemisë së Covid 19, por gjithashtu i kursejmë buxhetit të shtetit me miliona euro”, thuhet në kërkesën drejtuar ministrit Ahmetaj, që mund ta lexoni të plotë më poshtë.