Ademi: Rama po fsheh dështimin, përmes Sandër Lleshajt po sulmon shkodranët

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi akuzon kryeministrin Rama se nëpërmjet ministrit të Brendshëm, Sandër Lleshaj po sulmon shkodranët.

Në një deklaratë për mediat, kryebashkiakja e Shkodrës dështimin e menaxhimit të situatës po përpiqet t’ua hedhë shkodranëve.

Sot Edi Rama dërgoi në Shkodër gjeneralin pa spaleta që ka vënë në krye të Ministrisë së Brendshme për të sulmuar shkodranët.

Dështimin e tij edhe në menaxhimin e një situate të rrezikshme dhe që lidhet direkt me jetët e shqiptarëve, Rama po përpiqet t’ua hedhë qytetarëve të Shkodrës.

Është një strategji e ulët e qeverisë, deri në kriminale, të cilën unë e kam denoncuar publikisht prej ditësh.

Kryeministri, përmes ministrit të tij të brendshëm, po mundohet të fshehë dështimin në hetimin epidemiologjik dhe në testimin e qytetarëve, në përballimin e krizës shëndetësore dhe ekonomike.

Është botërisht e ditur se në këtë situatë, as përsa i përket testimit e as hetimit epidemiologjik, e as sistemit shëndetësor, bashkitë nuk kanë asgjë në dorë”, tha Ademi.

LEXO EDHE  A përhapet Covid-19 në ujin e detit? Ja përgjigjia e Skënder Bratajt