“Dilni kendoni në ballkone, lereni muzikën të hyjë në banesën tuaj”/ Apeli i Ministrisë së Kulturës

Në ditën e tretë të apelit për të qëndruar në shtëpi me qëllim mospërhapjen e koronavirusit, Ministria e Kulturës ka ndërmarrë një nismë për të argëtuar njerëzit të cilët janë mbyllur në shtëpitë e tyre.

Ministra e Kulturës fton të gjithë instrumentistët që të bëjnë muzikë në shtëpitë e tyre ndërsa qytetarët e tjerë të hapin dritaret dhe të dëgjojnë.

LEXO EDHE  “Bëj një test me kujdes që të mos hapet fjala”, Rama tregon” taktikën” e rekrutimit të 30 mjekëve

“Hapni dritaret

Lëreni muzikën të hyjë në shtëpitë tuaja

Ftojmë të gjithë instrumentistët, të zgjojnë qytetin me tingujt e tyre

Bëjmë muzikë nga shtëpia

Ditën e diel ora 12:00″, shkruhet në njoftimin e Ministrisë së Kulturës.