Vetingu/ KPK jep vendimin për anëtaren e Gjykatës së Posaçme

Gjyqtarja e Gjykatës së Posaçme Anti Korrupsion Irena Gjoka, para KPK

Komisioni i Pavarur i Kualfikimit konfirmoi sot në detyrë Irena Gjokën, ish-gjyqtaren e Gjykatës për Krimet e Rënda, tani anëtare e Gjykatës së Posaçme Kundër Korrupsionit.

Gjoka u hetua nga një trupë e kryesuar nga Roland Ilia, me relatore Genta Tafa (Bungo) dhe anëtare Valbona Sanxhaktari.

SEANCA DËGJIMORE

Gjyqtarja u përball të hënën me Komisionin e Pavarur të Kualfikimit. Gjatë seancës publike Gjokës iu vunë në dukje 3 momente të mosdeklarimit në kriterin e pasurisë, ndërsa u theksua se në një prej dosjeve të hetuara në kriterin e profesionalizmit ajo ishin gjetur shkelje procedurale të rënda.

Anëtarja e Gjykatës së Posaçme përballet në KPK me pyetje mbi mos-deklarimet

LEXO EDHE  “Bëj një test me kujdes që të mos hapet fjala”, Rama tregon” taktikën” e rekrutimit të 30 mjekëve