Me zë dhe figurë/ PD publikon videon se si Rama i mashtroi shqiptarët për lëndët helmuese

Pak ditë më parë u kap një sasi e madhe Amianti në Vlorë, e cila rezulton të jetë lëndë helmuese dhe kancerogjene.

Kapja e kësaj lënde kancerogjene tregoi edhe njëherë paaftësinë e kryeministrit Edi Rama për mbajtjen e premtimeve, i cili betohej dhe stërbetohej se në Shqipëri nuk do të importohen lëndë helmuese.

Partia demokratike ka denoncuar me zë dhe figurë se si Edi Rama i mashtroi qytetarët dhe nuk i mbajti premtimet e tij, edhe pse shqiptarët në vitin 2014-të e detyruan Ramën që të tërhiqen nga vendimi i tij për importin e lëndëve kimike.

LEXO EDHE  Zgjedhorja, Ambasada e SHBA: Marrëveshja duhet t´i japë shqiptarëve më shumë besim

Por mesa duket gjatë këtyre viteve në fshehtësi të plotë në Shqipëri kanë hyrë me tonelata lëndë helmuese.

Ja denoncimi i PD:

Një tjetër mashtrim i provuar i Edi Ramës!

Shqiptarët u mashtruan publikisht se nuk do të lejoheshin plerat dhe kimikatet e rrezikshme nga jashtë, ndërkohë që Edi Rama i jepte licencë miqëve të tij për këtë biznes kriminal. Edi Rama ka dështuar!