Përfundon shorti, kush janë anëtarët e rinj të KED (VIDEO)

Presidenca ka hedhur shortin për anëtarët e rinj të Komisionit të Emërimeve në Drejtësi. Dy anëtarët e parë janë nga Gjykata Kushtetuese.

Nga shorti janë zgjedhur anëtarë Fiona Papajorgji dhe Vitore Tusha nga Gjykata Kushteutuese. Ndërkohë që Marsida Xhaferllari është zgjedhur si anëtare zvëndësuese.

Ardian Dvorani është zgjedhur automatikisht anëtar i KED, nga Gjykata e Lartë, pasi ishte i vetmi kandidat.

Nga Prokuroria e Përgjithshme është zgjedhur Arta Marku, ndërkohë që Bilbil Mete është zgjedhur si anëtar zvëndësues.

Nga Gjykata e Apelit janë zgjedhur Miranda Andoni dhe Saida Dollani, ndërkohë që Nazmi Troka është zgjedhur si anëtar zvëndësues.

Nga Prokuroria e Apelit janë zgjedhur Fationa Memçaj dhe Ludovik Dodaj, ndërkohë që Nezir Gjoka është zgjedhur si anëtar zvëndësues

LEXO EDHE  Lajmi i Fundit/ Në kërkim nga SHBA për vrasje, arrestohet Arben Bregu

Nga Gjykatat Administrative është zgjedhur Arjan Qata, ndërkohë që Marjana Velçani është zgjedhur si anëtare zvëndësuese.

Anëtarët nga Gjykata Kushtetuese:

Fiona Papajorgji

Vitore Tusha

Marsida Xhaferllari (Zëvendësuese)

Anëtarë nga Gjykata e Lartë

Ardian Dvorani (I zgjedhur automatikisht)

Anëtarët nga Prokuroria e Përgjithshme:

Arta Marku

Bilbil Mete (Zëvendësues)

Anëtarët nga Gjykata e Apelit

Miranda Andoni

Saida Dollani

Nazmi Troka (Zëvendësues)

Anëtarë nga Prokuroria e Apelit

Fationa Memçaj

Ludovik Dodaj

Nezir Gjoka (Zëvendësues)

Anëtar nga Gjykatat Administrative

Arjan Qata

Marjana Velçani (Idrizi) (Zëvendësuese)

LIVE – Hedhja e shortit për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED)

Gepostet von Ilir Meta am Donnerstag, 5. Dezember 2019