Ju duhet një smartphone i ri? Telekom Albania sjell në treg iPhone 11

Telekom Albania do të ofrojë produktet më të fundit të Apple, që përfshijnë iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max, linjën e re profesionale me performancë të avancuar si edhe me dual-kameran e re të iPhone 11. Shitja e serisë  iPhone 11 filloi më 25 Tetor 2019, ora 00:00.  Ndërkohë, Telekom ofroi mundësinë e rezervimit paraprak të telefonave dhe hapi dyert e dyqanit për të shënuar shitjen e parë në orën 00:04 minuta. iPhone i parë që u shit ishte modeli iPhone11 ngjyrë e zezë.

Po ju, cilën ngjyrë të iPhone 11 do zgjidhni? Ejani në dyqanet e Telekom Albania ose vizitoni faqen www.telekom.com.al për të zgjedhur modelin dhe ngjyrën tuaj të preferuar. Që ju të shfrytëzoni në maksimum performancën e avancuar që iPhone 11 i ri ofron, Telekom ju dhuron 5GB çdo muaj, për 12 muaj, duke i shtuar vlerë blerjes së telefonit më të mirë në treg.