Debatojnë me shefin e Policisë Rrugore, shkarkohen nga detyra 3 efektivë

Shkarkohen nga detyra 2 shefa të komisariatit të policisë rrugore në Tiranë dhe një specialist, pas një debati me Drejtorin e Policisë Rrugore të Tiranës, Erjon Ahmeti.

Të shkarkuarit janë A.TH, shef i zyrës së aksidenteve në komisariatin e policisë rrugore, O.GJ, specialist i aksidenteve ne komisariatin e Qarkullimit rrugore dhe I.R shef i linjës interurbane në komisariatin e Tiranës. /Faxnews/

LEXO EDHE  PD e Kavajës publikon emrat e delegatëve që kanë firmosur për 11 Dhjetorin