“Bashkia gënjen me taksat, mbledh më shumë, investimet më të pakta”

I ndodhur përballë analistëve të njohur dhe ish kandidatit për bashkinë e Tiranës Arben Skënderi, Erjon Veliaj jo në pak raste është ndjerë në siklet, çast që është munduar ta kalojë përmes frazave të shkurtra dhe kalimit nga njëra temë në tjetrën.

Teksa mundohej të fliste për “sukseset” e tij në drejtimin e kryeqytetit, Veliaj është kundërshtuar nga Skënderi, i cili deklaroi se nuk mund të mohohet puna e Lulzim Bashës në krye të Bashkisë për katër vite, punë të cilën ai tha se e dinte shumë mirë çfarë është bërë, madje nuk mund të lihen pa u përmendur edh e projektet që Basha la mbi tavolinën e Erjon Veliajt pas largimit.

LEXO EDHE  Rama: Unë nuk vras, hahaha, nuk vjedh, hahaha, nuk shantazhoj, hahaha!

Një tjetër pikë e nxehtë e diskutimit lidhej edhe me punë e tanishme.

Arben Skënderi e akuzoi Erjon Veliaj se shifrat që thotë në studio televizive janë ndryshe nga ato që janë në realitet.

Arben Skënderi deklaroi se ka të dhëna se taksat e mbledhura nga bashkia janë të larta ndërsa investimet nuk përputhen. Sipas Skënderit kjo tregon se nuk dihet ku shkojnë taksat e qytetarëve.