‘Turizmi në Shqipëri është vari leshtë, edhe vetë Klosi pushon në Turqi’/ Gazetari ironizon ministrin

Edhe pse vetë është Ministër i Turizimit dhe gjatë gjithë kohës mburrej se janë bërë shumë investime në këtë sektor, Blendi Klosi, ka zgjedhur që vetë të pushojë në Turqi.

Ka qenë gazetari Agim Xhafka, i cili shkruan se turizmi në Shqipëri është bërë vari leshtë, pasi vetë Ministri i Turizmit pushon në Turqi, duke lënë të nënkuptohet se dhe në sektor si në gjithë sektorët e tjerë ka vetëm fjalë dhe asgjë nuk është bërë.

LEXO EDHE  "Kjo nuk është politikë, por xhungël"/ Dom Gjergj Meta: Nevojë urgjente për ndryshim

Postimi i Xhafkës:

Turizmi shqiptar vari leshtë. Vetë ministri Klosi ia mbathi në Turqi.