Në këtë qytet femrat nuk bëjnë seks me meshkujt

Qyteti ku bëhet më pak seks në Britaninë e Madhe është ndodhet në Ëest Yorkshire.

Një studim i 725 qyteteve, zbuloi se njerëzit që jetojnë në Batley shpenzojnë shumë pak për kënaqësinë e tyre seksuale. Shitjet e lodrave erotike në këtë qytet janë pothuajse zero, shkruan Mirror.

LEXO EDHE  Veshi bluzën e bardhë dhe rifilloi punën tek Spitali Infektiv / Ja kush është prof. Kraja

Sondazhi gjeti se njerëzit në Dagenham shpenzojnë më shumë për kënaqësinë e tyre seksuale sesa kudo tjetër në Mbretërinë e Bashkuar. Ata blejnë më shumë vibratorë se në çdo qytet tjetër dhe ishin të dytët për artikujt e “seksit”.