Nuk e them për p*rdhë/ Tërmeti i Ramës godet sërisht: Punimet e mia janë me cilësi… (VIDEO)

Kryebashkiaku i Tepelenës, Tërmet Peçi, ka folur mbi investimet e bëra në qytetin që drejton, ndërsa ka vlerësuar cilësinë e punimeve.

Në intervistën televizive, Peçi thekson se këtë nuk e thotë për pordhë, por kjo është e vërteta.

“Përveç se investimit të kalasë ne dshumë shpjet do të fillojmë dhe do të mbarojmë në një kohë rekord, dhe ky është një sukses i bashkisë së Tepelenës. Se nuk bëjmë vetëm punime rekord, por dhe i kemi në cilësinë, lartësinë dhe saktësinë e duhur. Këtë nuk e thëm as për pordhë është një fakt konkret”, shprehet ai.

LEXO EDHE  Goditet grupi prej 6 personash, përfitonin kredi me kontrata fiktive