Përfshihet nga flakët mali i Borshit

Zjarr në malin e Borshit

Flakët marrin përmasa të mëdha. Ende asnjë ndërhyrje nga zjarrfikësit….

Zjarri gjendet në kullotat midis Borshit edhe Piqerasit. Për shkak të terrenit të vështirë është e vështirë që atje të shkojnë mjetet e zjarrëfikëses. Shkak për këtë zjarr është bërë djegia e kullotave nga banorët e zonës.

LEXO EDHE  Denoncimi i fortë i gazetarit: Trimat e Ramës mbysin me gjoba biznesin e vogël, dhe ledhatojnë Samir Manen