Molto, Coca-Cola dhe vaj ulliri, të gjitha të skaduara/ Bllokohen 6 subjekte

Drejtoritë Rajonale të AKU, qarku Vlorë, Durrës dhe Shkodër ushtruan kontrolle në 6 subjektet, me aktivitet “Magazina ushqimore”, “Fast-food” dhe “Tregje ambulante”, nga ku u konstatua: mungesë e kushteve higjeno-sanitare; etiketim i parregullt i produkteve; mangësi në dokumentacion (gjurmueshmëria); produkteve me afat përdorimi të kaluar.

LEXO EDHE  VIDEO/ "Shqipëria nuk kthehet në lavatriçe të pastrimit të parave, siç pretendojnë disa ambasadorë"

Për shkeljet e konstatuara, AKU mori masat administrative si në vijim: 8 masa administrative “Gjobë” me vlerë totale 1.6 milion lekë për 6 subjektet; “Bllokim produkti” me destinacion asgjësimin për produket e pasigurta të konstatuara në 5 subjekte; si dhe “Bllokim aktiviteti” për një nga subjektet.