Dokumente/ Lali Eri shkëmben tokë me biznesmenin e njohur, çfarë po ndodh…

Zyra antikorrupsionit në PD ka publikuar një rast të paprecedentë, kur kryebashkiaku i Tiranës, Erjon Veliaj, ka shkëmbyer tokë me një biznesmen të njohur.

“Lali Tërpani s’është nga ata që e njeh llogaridhënien, por as publiku nuk e ka të vështirë të gjejë përgjigjet.

Dhe vijmë tek tenderat në modë: marrje me qira e automjeteve për nevoja të bashkisë, me vlera të konsiderueshme.

Merr pjesë Papuli 1, Papuli 2 dhe Papuli 3 me tri shoqëritë e tij.

Se në xhepin personal të kujt shkojnë 1,3 mld lekë të këtij tenderi, s’ka vend për pikëpyetje”, thuhet në denoncim.

Denoncimi i plotë

Marrëdhëniet ekonomike të Bashkisë Tiranë me A. Papulin janë intensive dhe shumëplanëshe.

Nuk kuptohet si dhe pse e mbi ç’procedurë qeveria vendos të shkëmbejë pronë të Papulit me atë të Bashkisë Tiranë në Mullet.

LEXO EDHE  Pas tërmetit të 26 nëntorit/ Rriten 50-70 euro qiratë e banesave në Tiranë

A thua vetëm një pronar ka Mulleti?!

A thua rastësi e sinqertë që ndër shumë prona, përzgjidhet për shkëmbim ajo e Papulit?!

Për cilën arsye e interes publik Bashkia Tiranë e ka pasur të nevojshëm këtë shkëmbim? Interes i Bashkisë a i Papulit e ka diktuar këtë kontratë shkëmbimi?

Lali Tërpani s’është nga ata që e njeh llogaridhënien, por as publiku nuk e ka të vështirë të gjejë përgjigjet.

Dhe vijmë tek tenderat në modë: marrje me qira e automjeteve për nevoja të bashkisë, me vlera të konsiderueshme.

Merr pjesë Papuli 1, Papuli 2 dhe Papuli 3 me tri shoqëritë e tij.

Se në xhepin personal të kujt shkojnë 1,3 mld lekë të këtij tenderi, s’ka vend për pikëpyetje.