Zbardhet lista/ Kush janë drejtuesit e policisë që do ti nënshtrohen të parët vetingut

Vetingu në policisë pritet të nisë në fund të muajit me drejtorin e përgjithshëm Ardi Veliu dhe do të vijojë më tej me drejtues të tjerë të lartë të policisë.

Të parët në sitë do kalojnë edhe12 oficerë të lartë të SHÇBA-së, drejtori i përgjithshëm Muhamet Rrumbullaku si dhe drejtuesi i Gardës së Republikës, Gramos Sako.

Lista e punonjësve të Policisë së Shtetit që do t’i nënshtrohen vlerësimin kalimtar dhe periodik, në shortin e parë (aktualisht në detyrë)

Lista e punonjësve të Gardës së Republikës që do t’i nënshtrohen vlerësimin kalimtar dhe periodik, në shortin e parë (aktualisht në detyrë)

Lista e punonjësve të SHÇBA që do t’i nënshtrohen vlerësimin kalimtar dhe periodik, në shortin e parë (aktualisht në detyrë)

LEXO EDHE  Rikthehen maskat, vidhet dhe kanoset një banesë gjatë natës