Reagimi epik i gazetarit për Golikun që i këndoi Ramës/ Kthehu në spital, piji tërë ilaçet…

Gazetari i njohur Ylli Dylgjeri ka bërë një reagim epik në rrjet lidhur me këngën që iu kushtua dje, gjatë një takimi, në Tepelenë, kryeministrit Edi Rama.

Këngëtari i njohur Goliku, që dikur i këndonte Enverit ka treguar se si ishte ngritur dje nga spitali dhe shkoi nga Gjirokastra në Tepelenë për t’i kënduar Edi Ramës, njësoj si bëri në vitin 1983, kur u ngrit nga spitali ku ishte operuar për të kënduar për Enver Hoxhën.

LEXO EDHE  Tërmetet/ Rama: Hotelet të zbrazen pas Vitit të Ri, 2 opsione për ata që i janë dëmtuar shtëpitë

Por Dylgjeri ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të reaguar ndaj një situate të tillë, madje duke i kushtuar një bejte.

Postimi i Ylli Dylgjerit

I sëmuri

Doli nga spitali!

Ti këndoj këtij djali

Na rënqethi mishin

Ky Golik fshatari!

Kthehu në spital

Piji tërë ilaçet!

Ishallah më mirë

Mos ta nxish më faqen