Gazetari zbulon kush ua fut të gjithëve, kush të jetë vallë…

Gazetari i njohur Gjergj Koja bënë një analizë të hollësishme ndër vite, duke përdorur shembuj konkret.

Duke nisur nga viti 2005 e në vazhdim, gazetari bënë një analizë të detajuar duke lënë enigmë emrin e personit që ka bërë pazare dhe ia ka futur pas shpinë politikanëve ndër vite.

LEXO EDHE  Paradoksi me zgjedhjet në PS, votim elektronik dhe asnjë rezultat

Ai thotë se në 2005 ia futi Nanos, në 2009 Ramës, në 2013 Berishës, në 2017 Lulit dhe Ramës… Pazarxhiu që shfaqet si shenjtor…….

Ndoshta gjithkush mund ta kuptoj se përse bëhet fjalë, pikërisht kur lexon fjalën pazarxhi.