Grupi i Shullazit ankesë ONM dhe KPK për gjyqtaren Saida Dollani: Ka shfrytëzuar …

Grupi i Emiliano  Shullazit  ka paraqiturn një ankesë në ONM dhe KPK për gjyqtaren Saida Dollani, ndërkohë që për ankimimin ky grup i është drejtohet edhe KLGJ-së.

Ata argumentojnë se, Dollani ka kryer shkelje ligjore ndaj kërkesa të tyre dhe kanë kërkuar të kryen veprimet ligjore për shkeljet.

Përmes kësaj ankese prej 10 faqesh, drejtuar ONM dhe KPK, ata kanë argumentuar se kanë humbur besimit tek Dollani se mund të tregohet e paanshme në gjykimin e tyre.

LEXO EDHE  Pamje të rënda/ I riu në SHBA vritet në sy të vajzës së vogël

Sipas tyre, gjyqtarja ka shfrytëzuar autoritetin e saj si kryetare e Gjykatës së Apelit për Krimet e Rënda, ka shkelur ligjet për procedurat e krijimit të trupës gjykuese, si edhe  ka ushtruar presion mbi gjyqtarët që shqyrtojnë kërkesat e saj.