Shpallet fituesi i Eurovizion 2019, ja renditja e Shqipërisë…

Jonida Maliqi na ka përfaqësuar denjësisht në Eurovizionin e vitit 2019 i cili u mbajt në Tel Aviv, Izrael.

Maliqi është pozicionuar në vendin 18 ku ka arritur që të marrë në total 90 pikë.

Nga pikët e jurive profesioniste ajo ka arritur që të grumbullojë në total 43 pikë  duke u pozicionuar në vendin e 18.

Pikët e jurive:

Azerbajxhaj 7

LEXO EDHE  "Jemi një grup xhentëlmenësh"/ Deputeti "donzhuan" i tërhiqet vëmendja për telefonin

Malta 2

Maqedonia e Veriut 8

San Marino 7

Mali i Zi 8

Italia 1

Rumania 2

Qipro 2

Rusia 3

Greqia 3

Ju kujtojmë që prej disa sezonesh votimi është i ndarë në 50% votat e jurive profesioniste dhe 50 % votat e publikut.

Fituesi i Eurovizionit 2019 u shpall Holanda me 492 pikë.

Përfundon dhënia e pikëve të jurive, ja vendi që u rendit Shqipëria

Eurovizion/ Ja për kë shkuan pikët e Shqipërisë