Përfundon dhënia e pikëve të jurive, ja vendi që u rendit Shqipëria

Jonida Maliqi na ka përfaqësuar denjësisht në Eurovizionin e vitit 2019 i cili u mbajt në Tel Aviv, Izrael.

Nga pikët e jurive profesioniste ajo ka arritur që të grumbullojë në total 43 pikë  duke u pozicionuar në vendin e 18.

LEXO EDHE  Në kërkim të kujtimeve, banorët e Thumanës kërkojnë foto dhe dokumente mes gërmadhave

Pikët e jurive:

Azerbajxhaj 7

Malta 2

Maqedonia e Veriut 8

San Marino 7

Mali i Zi 8

Italia 1

Rumania 2

Qipro 2

Rusia 3

Greqia 3

Ju kujtojmë që prej disa sezonesh votimi është i ndarë në 50% votat e jurive profesioniste dhe 50 % votat e publikut.