Vetingu/ E konfirmoi KPK, shkarkohet nga detyra gjyqtari

Kolegji i Posaçëm i Apelit vendosi shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Tiranës Astrit Faqolli. Vendimi nga KPA u komunikua këtë të enjte.

Astrit Faqolli arriti të kalonte shkallën e parë të venigut. Më 25 Korrik, KPK e konfirmoi në detyrë.

LEXO EDHE  “Pasi të flejë tezja...”/ Seks që në takimin e parë, aventura që çoi pas hekurave shpërndarësin e picave

Vendimin e apeloi Komisioneri Publik dhe këtë të enjte, Faqoilli u shkarkua nga KPA. /bn/