Reagim zyrtar i Skënderbeut, CAS letër Takaj-t

Dje, ishte një ditë vendimtare për klubin e Skënderbeut pasi u bë seanca dëgjimore në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv ku korçarët kanë ankimuar dënimin e 10 vitesh të dhënë nga UEFA.

Pas 24 orësh ka ardhur dhe reagimi zyrtar i Skënderbeut ku ka bërë publike letrën zyrtare të zyrës ligjore drejtura presidentit Ardjan Takaj ku bën me dije se çështja është dëgjuar nga CAS dhe iu bën thirrje tifozëve për të mos rënë pre e aludimeve për çështjen në fjal.

Vendimi pritet të dalë në pas 3-4 javësh.

Reagimi zyrtar

Të dashur sportdashës dhe tifozë,

Në përgjigje të interesit tuaj mbi çështjen që po zhvillohet në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv po publikojmë letrën zyrtare të zyrës ligjorë që po mbron interesat e klubit.

Ky është i vetmi informacion që mund të bëjmë publik momentalisht. Lutemi të mos bini pre e aludimeve dhe lajmeve pa fund mbi çështjen në fjalë.

Shpresojmë për më të mirën!

Me respekt,
KF Skënderbeu