Pikante/ Këngë e valle, atmosfera para protestës së opozitës (VIDEO)

Teksa opozitarët dhe qytetarë të shumë po përgatiten për të nisur protestën, një prej tyre duket se e ka tërhequr melodia e një grupi që luante muzikë në qendër të kryeqytetit.

Në pamjet e sjella nga “BN”, shfaqet një burrë e cili kërcen nën tingujt e muzikës.

LEXO EDHE  FOTOT/ Çfarë po ndodh me plazhet nudo pranë Shqipërisë?

Nga dy gishtat e të duarve të ngritura lart, duket se është simpatizant i Partisë Demokratike.