Vettingu shkarkon të besuarin e Arta Markut, Fatmir Lushin

Kreu i Prokurorisë së Fierit është njohur sot me vendimin e KPK lidhur me hetimin e pasurisë së tij.

Ai nuk ka mundu të justifikojë pasurinë dhe të ardhurat e tij duke bërë që KPK të vendosë për shkarkimin e tij nga detyra.
Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për prokurorët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale.
Për me tepër lexoni linkun e mëposhtëm

I besuari i Arta Markut/ Skeda e pasurisë së deklaruar, Fatmir Lushi drejtues i Prokurorisë së Fierit

LEXO EDHE  Përgjimet, deklarata e ashpër e Xhixhos: Rama të japë dorëheqjen dhe të përballet me ligjin