Misteri i pemës 1400 vjeçare me gjethe të arta

Në qytetin Xi, në provincën Shaanxi të Kinës, ekziston një pemë 1.400 vjeçare, e cila ndryshe njihet dhe si ‘fierlis’.

Kjo pemë tashmë është kthyer në një atraksion turistik, me turistë që interesohen çdoherë e më shumë për të.

Kjo, pasi gjethet e thara që kanë rënë nga degët e saj, kanë krijuar një “tapet të artë”.

LEXO EDHE  VIDEO/ Gruaja heq brekët në mes të Tiranës dhe…

Njerëz nga mbarë Kina, po shkojnë të shohin këtë pemë, që besohet të jetë mbjellë gjatë Dinastisë Tang. Dinastia ka sunduar nga viti 618 deri më 907.