Zbulohen urdhërat drejtuar administratës/ Kongresi i PS, në rresht për një për të mbushur sallën…

Ish-deputeti Ervin Salianji publikon e-mailet e drejtuesve të administratës për të detyruar punonjësit që të mbushin sallën e takimit të  Kryeministrit Edi Rama, gjatë Kongresit të PS-së, që do të mbahet nesër.

Nga e-mailet me “ftesa” të detyrueshme nuk kursehet as administrata e bashkive të djathta.

Në publikimin e tij, Saliani sjell pikërisht një prej e-maileve të nisur nga drejtori i Agjencisë për mbështetjen e vetqeverisjes vendore, Bekim Murati.

Postimi i Ervin Salianji

Rama në dëshpërim për njerëz! Po perdor gjithe burimet e administrates per te mbushur mitingun, aq në dëshpërim janë sa kanë filluar kerkojne edhe administraten e Bashkive te djathta!

From: AMVV <[email protected]>
Date: 21 March 2019 at 17:28:55 CET
To: AMVV <[email protected]>

Ç: Romina Kuko <[email protected]>, Senida Mesi <[email protected]>, Teuta Vodo <[email protected]>
Subject: Mbi Kongresin e Partisë Socialiste, ditën e Shtunë, ora 15:00, në ambientet e Pallatit të Kongreseve

Të nderuar,

Në kuadër të seancës që do të zhvillohet në Pallatin e Kongreseve, ditën e Shtunë, datë 23 Mars 2019, ora 15:00 me tematikë “BASHKITË QË DUAM PËR SHQIPËRINË QË DUAM”,

kërkojmë pjesëmarrjen Tuaj.

Bashkëlidhur, Ju ridërgojmë ftesën e këtij eventi.

LEXO EDHE  Universiteti Politeknik i Tiranës ndriçohet me ngjyrat e flamurit të Turqisë/ FOTO

Duke ju falenderuar për angazhimin, ​

Bekim MURATI

Drejtori i Përgjithshëm

General Director

Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore

Agency For Support of Local Self-Govemment

Ministria e Brendshme

Ministry of Internal Affairs

Mob: +355692082774

E-mail: [email protected]

Adresa: Bulevardi Zhan d’Ark ,Ish Shtëpia e Ushtarakëve, Kati VII, Tiranë​

​Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore
Vieë Full Size Image

Informacioni i trasmetuar në përmbajtje të këtij mesazhi është i destinuar vetëm për individin ose për institucionin
të cilit i është nisur, mund të përmbajë materiale konfidenciale dhe / ose të privilegjuara vetëm për marrësin. Çdo rishikim, trasmetim, shpërndarje apo kryerje e ndonjë veprimi tjetër të ngjashëm me këto, nga personat apo nga subjekte të tjera të ndryshme nga marrësi i synuar,është i ndaluar. Nëse merrni gabimisht këtë mesazh, ju lutem kontaktoni urgjentisht dërguesin e tij dhe fshini çdo material të trasmetuar në kompjuterin tuaj. Ne nuk pranojmë asnjë detyrim lidhur me dëmtimin apo humbjen e shkaktuar nga programe të dëmshme apo nga viruse , përveç rastit të neglizhencës së plotë, apo sjelljes së gabuar dhe të qëllimshme.

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here