Skedina e ditës/ Ja ndeshjet që ju bëjnë me para

Ndonëse llotot janë mbyllur, akoma mund të vendosni tek kompanitë e huaja dhe ka shumë persona që vazhdojnë të vendosit.

Teksa në Kosovë dhe Maqedoni nuk janë mbyllur akoma.

Këto janë ndeshjet për sot, nga ekspertët britanik.

LEXO EDHE  Prapaskenat në KAS/ Skënderbeu, negociata për 5 milionë euro dhe një plan “B” i frikshëm