VIDEO/ Bozheku sfidon avokat Ngjelën: Më trego ligjin për …

Avokatja Enida Bozheku  e ftuar në “360 Gradë” në Ora News, sfidoi avokatin Spartak Ngjela mbi bazën ligjore për zgjidhjen e krizës politike.

Pjesë nga biseda: 

Bozheku: Zotëri, jurisprudenca është tjetër gjë dhe njohja e ligjit është tjetër gjë. Mos të ngatërrohemi. Unë ju bëra një pyetje për jurisprudencën shqiptare dhe ju më dhanë përgjigje të pjesshme.

Ngjela: Nëse të ka ndodhur një krizë dhe nuk ke ligj do të huazohesh nga e drejta komunitare. 

Bozheku: Nga e drejta ndërkombëtare dhe jo nga e drejta komunitare! Jo more, ne qenkemi pjesë e BE-së dhe aplikojmë të drejtën komunitare në Shqipëri. Nëse kjo është jurisprudenca juaj, vazhdoni! Unë tërhiqem.

Ngjela: Analogjinë e merr ku të duash. Ti se njeh Kushtetutën. 

LEXO EDHE  Punimet në rrjet/ Ja zonat në Tiranë pa energji, oraret dhe datat...