Çmendet kryetari i Bashkisë/ Gjoba për të gjithë ata që ju vjen era në autobus

Në Rumani personat që veshin rroba të pista do gjobiten. Në qytetin e Kluz në Rumani shumë njerëz janë ankuar pasi në autobuza gjenden shumë njerëz me rroba të pista që vijnë erë të keqe.

Sipas ligjit e ri të gjithë personat që veshin rroba të pista tashmë do paguajnë gjobë nga 21 deri në 42 euro. Kryebashkiaku i qytetit deklaroi se kjo është thjesht një përpjekje për të reduktuar të alkoolizuarit dhe njerëzit që nuk lahen.

LEXO EDHE  Zgjedhjet për Parlamentin Europian/ Holanda shënon surprizën e parë

Shumë studentë dalin natën dhe kur hipin nëpër autobusa vijnë erë alkool gjë që bezdis pasagjerët e tjerë.