Pilulat epshndjellëse, produkti më i kërkuar nga femrat në Kosovë

Tregu online në Kosovë ka habitur gjithnjë me produktet dhe asortimentet e çuditshme. Së fundmi është vënë rë një numër në rritje i personave që tregtojnë dhe blejnë pilulat epshndjellëse për femra.

Në një grup në Facebook, një person me emrin Shpat Gashi paraqet produktet e tij për t’i shitur. Ai tregon mënyrën se si mund t’ua hedhësh grave në pije produktin “Black Pika”, që t’u rritet epshi për marrëdhënie seksuale, shkruan Insajderi.

LEXO EDHE  Lista të hapura apo të mbyllura? Fuga: Kemi kohë që e pimë një gotë bozë

“Pikat Black përdorën për femrat mund t’i hidhesh në pijen e femrës në gjitha llojet nuk ka efekte anësore vetëm jep epsh dhe dëshirën për marrëdhënie të menjëhershme”, thuhet në shpjegimin e tij.

Ai thotë se ky produkt është i përpunuar nga ekstrakte bimore, ndërsa dominohet nga zambaku.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here