Gjesti i shoferit të autobusit, ndalon dhe shtrëngon duart me studentët (VIDEO)

Protestës së studentëve u janë bashkuar qytetarë dhe njerëz të thjeshtë të cilët nuk e fshehin aspak solidaritetin dhe mbështetjen ndaj studentëve.

Teksa po marshonin drejt Ministrisë së Arsimit një prej shoferëve të autobusës së linjave në Tiranë ka zgjatur dorën drejt njërit prej protestuesëve për të treguar mbështetjen ndaj tyre.

Ai e ka shoqëruar tubimin e tyre dhe me rënie borie për t’i nxitur të mos heqin dorë nga kërkesat e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here