Letra e studentit për babagjyshin: Merr Lindita Nikollën dhe politikanët dhe dërgoji në të sëmës

Nëpërmjet pankartave të shumta, studentët kanë përcjellë mesazhe për Ministrinë e Arsimit. Në një pankartë, duke qenë në prag dhe të festive, një student i është drejtuar “babagjyshit” ku i kërkon duke ironizuar, të fusë në thes Lindita Nikollën e gjithë politikanët e t’i dërgojë të gjithë bashkënë një vend.

“I dashur Babagjysh! Dhurata që duam këtë vit për studentët dhe gjithë shqiptarët: Merr Lindita Nikollën dhe gjithë politikanët. Futi në thesin tënd dhe dërgoji në të sëmës”, shkruan student.

Kujtojmë që protesta e studentëve nuk mbaron këtu. Ata do të vijojnë protestat dhe ditën e nesërme e në vijim deri në përmbushjen e kritereve nga Ministria e Arsimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here