Zbulohet axhenda e mbledhjes së dy qeverive në Kosovë

Nesër në Pejë do të zhvillohet mbledhja e pestë e përbashkët e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, ku pritet të firmosen edhe një sërë marrëveshjesh.

Pak më herët, ministri i Arsimit në Kosovë, dha lajmin e mirë se së shpejti mes Kosovës dhe Shqipërisë nuk do të ketë asnjë taksë, mediat kosovare kanë zbuluar axhendën e ditës së nesërme.

Agjenda e aktiviteteve është si në vijim:

10:15 Ceremonia shtetërore e mirëseardhjes.

10:30 Fillimi i mbledhjes së përbashkët të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Shqipërisë.

12:00 Ceremonia solemne e nënshkrimit të marrëveshjeve ndërmjet dy qeverive.

12:30 Konferenca e përbashkët për media e Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj dhe Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.

13:00 Fotografia e përbashkët e të dy kabineteve qeveritare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here