VIDEO/ Salianji: Dënimi për protestuesit, shkelen themelet e shtetit ligjor

Deputeti demokrat Ervin Salinaji tha pas vendimit të Gjyktës së Tiranës për protestëust e Astirit se “sot eshtë vendosur një standart i zi në vend, nëse je bandit e kriminel je në shtëpi dhe nëse je protestues për të mbrojtur pronën dhe shtëpinë tende denohesh pa prova dhe pa ligj.

Masa ndaj këtyre qytetarëve është dhënë duke shkelur themelet e shtetit ligjor, tha Salianji

Provat e prokuroisë ishin vetem disa bidona uji dhe disa pankarta me shkrime

Sipas deputetit demokrat, të gjithe qytetarët jane me masë detyrim paraqitje. Dhe kjo me vullnetin e Arta Markut dhe Edi Ramës.

Keni parë se si qytetarët janë marre zvarrë nga polcia, tha Salinaji.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here