Bularati/ Lirohen gjatë natës 12 të ndaluarit në Gjirokastër, mes tyre edhe ekstremisti Karathano

Lirohen gjatë natës 12 personat e shoqëruar ditën e djeshme, pas trazirave që tentuan të krijojnë gjatë ceremonisë së varrimit të 35-vjeçarit Kostandinos Kaçifa, në fshatin Bularat në Gjirokastër.

Mësohet se gjashtë grekë dhe gjashtë minoritarë janë liruar rreth orës 02.00 pas mesnate, mes tyre edhe ekstremisti grek Babis Karathano. Ata do të procedohen në gjendje të lirë.

Personat e shoqëruar ishin:

 1. Andrea Panajot Kuri.
  2. Thoma Filip Stefo
  3. Kristo Anastas Duci
  4. Haralamb Nikolla Karathano
  5. Thanas Vangjel Papas
  6. Pirro Kosta Panajoti
  7. Dhimiter Nasipa Kostandinos
  8. Nina Dhionis Dinos
  9. Kostantandinos Grigoris Gizolis
  10. Anestis Kostaqis Panajotis
  11. Jorgos Dhimitris Varelas
  12. Athanasis Jorgos Papas
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here