Lleshi, ministri me rrogën e tretë dhe dhjetë këshilla të pakërkuara…jo si ppp…

Nga Basir Çollaku

Zevendesministri i pare duhet te prodhoje nje ngjarje pune, qe te kaperceje zhurmen rreth emerimit te tij te hallakatur..:
Se pari tia dale te jete minister, nese e lene dhe mos ngele zv/minister si pese homologet ne te njejten ministri
Se dyti te mos vijoje te marre rrogen e trete, ose te marre dy te parat dhe lere te treten..
Se treti te kerkoje çdekretim si gjeneral per te shmangur papershtatshmerine..
Se katerti te adhuroje me pak Ramen se i duhet te respektoje shoqnine e tij bandat dhe trafikantet..
Se pesti ajo certifikara e sogurise e NATO nese eshte sipas te thenave te KM edhe mund te dale diku
Se gjashti te mundesoje kapjen e 38 bandave te lena trashegim nga Xhafa..
Se shtati te kerkoje dosjen e radareve dhe te shohe e konstatoje disi a punojne sot dhe kish i ka trashur mandatin e shkuar
Se teti, te kundershtoje shefin per arrestimet e pabera dhe mos toleroje arrestimin e drejtuesve te policise ne kerkim
Se nenti, te marre nga Interpoli infot ku dalin vendime denimi per deputete pavaresisht llojit politik..
Se dhjeti te lexoje me pak Kadarene..

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here