Zonja Tefta kritikon rëndë Renato Mekollin pas këtij veprimi

Të gjithë shqiptarët e njohin zonjën Tefta. Ajo prej vitesh ka qenë pjesë e emisioneve të kuzhinës dhe ka ndarë një pafundësi recetash e këshillash. Megjithëse zonja Tefta nuk është më pjesë e këtyre formateve në ekran, ajo sërish i ndjek emisionet e tjera që lidhen me gatimin.

Ditën e djeshme ajo ka shkruar një status të gjatë në Facebook. Aty kritikon shef Renato Mekollin dhe sjelljen e tij në formatin “Hell’s Kitchen”. Gjatë puntatës së fundit, Mekolli detyron një konkurrente të hedhë ushqimin në kosh. Duket se këtë sjellje zonja Tefta nuk e ka aprovuar.

Ajo shkruan se se në emisionet e saj është munduar gjithmonë të edukojnë njerëzit mbi ushqimin, zakonet e shëndetshme të të ushqyerit dhe vlerësimin për të. Zonjës Tefta iu duk e papranueshme fakti që Renato i thotë konkurrentes të hedhë ushimin në kosh, sepse kishte përgatitur dy racione mish dhe jo një, sipas kërkesës së tij.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here