Foto e Albert Veliut pas lirimit nga burgu në Kosovë; vendimi i gjykatës së Prishtinës

Ditën e sotme Gjykata e Prishtinës vendosi të lirojë nga burgu shtetasin Albert Veliu, i njohur ndryshe si Babalja. Në foto është avokati Tomë Gashi si dhe Veliu pas vendimit të dhënë nga gjykata.

Albert Veliu u ndalua nga policia e Kosovës për llogari të drejtësisë shqiptare e cila ka ngritur ndaj tij dy akuza, për kallëzim të rremë dhe për kalim të paligjshëm të kufirit.

Babalja, që pas largimit nga Shqipëria, është vendosur në qendër e azilkërkuesve në Kosovë ku dhe ka aplikuar për marrjen e statusit të azilantit.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here