E shtunë, Shkurt 23, 2019
NDRYSHE Shefi poshtëron punëtorët duke i nxjerrë të zhveshur në rrugë

Shefi poshtëron punëtorët duke i nxjerrë të zhveshur në rrugë

Një grup punonjësish në Kinën Juglindore janë turpëruar publikisht nga shefi i tyre pas nuk kanë arritur objektivat e shitjeve.

Pamjet e çuditshme tregojnë 30 punëtorë meshkuj të zhveshur vetëm me boksera duke ecur nëpër rrugët e qytetit, Jiangmen më 1 tetor, duke shkaktuar habi tek banorët.

Ata ishin ndihmës shitës në një palestër dhe nuk arritën fitimin e pritshëm, sipas mediave kineze.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here