Një defekt në ashensor rrezikon të sëmurët me dializë në spitalin e Shkodrës

Të sëmurët me dializë  nuk mund të zbresin shkallët në spitalin e Shkodrës pasi ashensori gjatë gjithë ditës është jashtë funksionit.

Siç shihet dhe nga pamjet, njerëz me karrike me rrota presin prej orësh tek ashensori pasi nuk zbresin ndryshe.

Familjarët janë të shqetësuar për këtë problem dhë kërkojnë që të ndrhyhet për rikthimin në funksion të ashensorit të spitalit.

Dializa është jetike për këta pacientë, por në mungesë të ashensorit ata e kanë të pamundur ta kryejnë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here