Virusi i Nilit, ministria e Shëndetësisë bën apel: Mbrohuni nga mushkonjat, mbulohuni sa më tepër!

Alarmi për virusin e Nilit Perëndimor që shpërndan ethet vdekjeprurëse dhe ka ngritur në këmbë Evropën, ka mbërritur më në fund tek Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri, e cila i është përgjigjur thirrjes së OBSH-së që qeveritë të marrin masa.

Ministria e Shëndetësisë ka pulikuar masat e mëposhtme në rrjetet sociale, për popullatën, me shënimin në fjalë:

LEXO EDHE  Mjeku zbulon enigmën e Da Vinçit: Njeriu shihet si qendra e botës

“Transmetimi i infeksionit nga virusi i Nilit Perëndimor te njeriu është kryesisht rezultat i pickimeve nga mushkonjat e infektuara.  Disa nga masat që duhen marrë për t’u mbrojtur nga mushkonjat si më poshtë:

Image

Image

 


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here