Detajet, ja lidhjet familjare që kishte autori i masakrës me viktimat

Nga të dhënat e deritanishme, autori ka  vrarë  Demirin  dhe  gruan e tij, si  dhe dy djemtë e Demirit.

Ka vrarë djalin e Demirit:  Azemin  dhe  gruan e tij.

Si dhe djalin tjeter te Demirit :  Besimin  dhe gruan e tij  bashkë me dy fëmijet  e tyre Sarën dhe Ledjonin.

Gjyshi i autorit e kishte vëlla Demirin.

Prindërit e autorit janë të shoqëruar në Polici  dhe po merren në pyetje në lidhje me rrethanat e ngjarjes.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here