Masat/ Policia vendos radarë, këto janë rrugët ku duhet të bëni kujdes

Policia do të fillojë vendosjen e radarëve në disa prej akseve më kryesore dhe më problematike në vend.

Bëhet fjalë për akset: Tiranë – Durrës – Kavajë – Lushnje – Fier – Tepelenë – Gjirokastër; Fier – Vlorë; Tiranë – Shkodër; Milot – Kukës dhe Tiranë – Elbasan.

Vendosja e radarëve do të fillojë gjatë fundjavës dhe të gjithë drejtuesit e mjeteve të kapur me shkelje do të dënohen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here