Protesta për mbrojtjen e Teatrit, artistët: Të ruhet ky Teatër dhe të ndërtohet dhe një i ri

Artistët dhe qytetarët po vijojnë protestën e tyre në mbrotje të godinës së Teatrit Kombëtar. Në fjalën e tij regjisori Alert Çeloaliaj u shpreh le të ndërtohet një Teatër i ri pa kulla dhe ky të ruhet.

“Aktorët dhe publiku duhet të kenë Teatrin e tyre.Të ruhet ky teatër dhe të ndërtohet një i ri pa kulla. Kjo është qendresa e fundit, teatri është i publikut”.

Gjatë protestës artistët mbajtën dhe një minut heshtje në nder të aktorit të humorit Fadil Hasa i cili ndërroi jetë ditën e sotme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here