Kryeministri Rama dhe ministri Xhafaj takim me Metën në Presidencë

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta dhe Kryeministrit Edi Rama, gjate konferences "Korrupsioni zgjedhor, nevoja per nje reforme elektorale te thelle dhe gjitheperfshirese", e iniciuar Koalicioni i Vezhguesve Vendore, ne hotel Tirana./r/n/r/nParliament Speaker Ilir Meta andAlbanian Prime Minister Edi Rama, during a conference about the necessity of the Electoral Reform.

 Kryeministri Edi Rama dhe ministri Fatmir Xahfaj po zhvillojnë një takim me presidentin Ilri Meta në ambientet e presidencës.  Bashkë me Ramën dhe Fatmir Xhafajn janë edhe anëtarë të tjerë te këshillit të sigurisë kombëtare. Takimi zhvillohet për mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare i lenë në axhende dy javë më parë.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here