Elbasan/ Shkarkim mbetjesh toksike në natyrë, Prokuroria nis hetimet për rafinerinë e naftës

Prokuroria e Elbasanit ka nisur hetimet një rafineri nafte në fshatin Balldren.

Subjekti ka shkarkuar mbetjet toksike në natyre gjatë ushtrimit të aktivitetit, duke ndotur ambientin dhe ujërat e përroit në këtë fshat.

LEXO EDHE  ‘Turp tu vijë atyre shqiptarëve që shohin akoma këtë Parlament’/ Shpërthen ish-deputeti

Gjithashtu po vazhdojnë veprimet verifikuse për ndotjen e ujrave dhe ajrit edhe për tre subjekte të tjera që ushtrojnë aktivitet në zonën e Metalurgjisë Elbasan.