Pezullohen nga detyra 4 zyrtarë të Drejtorisë së Taksave në Fier

Katër zyrtarë të Drejtorisë së Taksave në Fier janë pezulluar nga detyra, pasi akuzohen për mungesë etike në komunikim. Ndaj zyrtarëve ka nisur procedimi disiplinor.  Burime konfidenciale prane Bashkise se Fierit kane pohuar se ky vendim I Kryebashkiakut Armando Subashi ka ardhur pas ankesave te biznesit per mungese etike ne komunikimin zyrtar dhe parregullsi ne faturime ndaj biznesit. Mesohet se ndaj te pezulluarve ka nisur procedura disiplinore per shkelje ne kryerjen e detyres.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here