VIDEO/Elefanti shtyp për vdekje burrin

Ky është momenti i tmerrshëm kur një burrë gjeti vdekjen nga një elefant i zemëruar, i cili sulmoi disa burra.

Pamjet filmike kapën tërbimin vdekjeprurës të kafshës në Kerala, një shtet jugor në  Indi.

Në fillim të videos, grupi i njerëzve që rrethojnë elefantin, në atë që duket sikur një tempull, i bërtasin kafshës.

Papritmas, krijesa më e madhe e tokës shtyn përpara dhe e thyen trupin e njeriut nën këmbët e tij gjigante.

Nuk dihet pse elefanti zgjodhi ta sulmonte njeriun, por në përgjithësi, elefantët në robëri i nënshtrohen stresit dhe izolimit që ndikon në shëndetin e tyre mendor dhe fizik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here