Ja si i drejtohet Lumjani, Kastratit dhe politikanëve shqiptarë

Një lutje……

Nga Armend Gjana

I nderuar Z.Shefqet Kastrati, unë si një bir Lume (Kukësi ) ju drejtohem personalisht që sot një nga përfaqësuesit e Kompanisë tuaj të dalë në një prononcim zyrtarë dhe të bëjë të qartë tërheqjen nga ky konçesion i pa filluar mire. veprim cili do të dëshmonte se jeni një burrë “Lume” i lindur dhe i rritur me vuajtjet e asaj zone, që jeni një besimtarë i devotshëm dhe një ,Haxhi, i denjë që keni vizituar vendin e shejtë.

E nderuar Znj.Arta Marku, ju uroj Gëzuar “Pashkët” dhe festofshim edhe shumë “Pashkë “ të tjera. Ju lutem ngrihuni në lartësinë e duhur dhe mos bëni arrestime në Lumë (Kukës ), e mos urdhëroni një gjë të të tillë lironi dhe ato që keni kapur.

I nderuar Z.Fatmir Xhafa, ju lutem tërhiqeni policinë nga ajo zonë se nuk e ka frikë janë njerzë shumë të mire siç e the edhe vetë dje i nderuar, dhe besoj e njeh mirë atë vend …. dhe banorëtt e asaj “Krahine”kur ke qenë edhe si “Hetues” në fshatin Surroj për 40-ditë me radhë duke hetuar për procesin që të ishte ngarkuar dhe more përgjigjen e merituar.

I nderuar Z.Rama, paska qenë e shkruar nga i madhi ,Zot , që data 31-Mars të jetë fillimi i rënies tënde nga pushteti iTiranisë që ke nisur ta instalosh në këtë vend këtu e 5-vjet të kaluara, të lutem më lejo të të kujtoj se i ke borxhe të mëdha asaj zone ti dhe familja jote kujdes.

I nderuar Z.Avokat I Popullit, ju ndoqa dje me vëmendje për situatën e krijuar në Lumë (Kukës), vetëm një reagim në Facebook nga ana juaj ju lutem sot duhet të shkoni pranë banorëve të zones ju personalisht dhe jo të deleguar e të ndiqni situatën nga afër që të jeni në anën e popullit ….

I nderuar Z.President i Republikës, me kopetencat që ju jep “Kushtetuta” e vendit të ndërhyni për situatën e krijuar, ju lutem vetëm sa për kujtesë ta dini se jemi ai popull që kemi thyer “Repartet Ushtarake” të vendit në vitin jo shumë të largët atë të 1997-tës kjo është edhe për të gjithë ato që e kanë harruar .

I nderuar Z.Berisha, duke ndjekur drejt-përdrejt protestën e banorëve të Lumës (Kukësit) , e mbi 10 protestues të majtë e të djathtë në intervistat e shkurtëra që jepnin nëato moment vetëm emrin tuaj përmendënin “Sali Berisha” ju lutem si një birë i lindur në atë Qark, si deputet i “Parlamentit të Republikës së Shqipërisë “ si ish-president i vendit, si ish-Kryeministër i këtij vendi të vogël dhe si njeri human meqë që jeni “Doktor” e për ndikimin e padiskutueshëm që keni tek ato njerëz siç e dëshmuan veta ata, duhet të ndërhyni ….

I nderuar Z.Basha, si kryetar i opozitës “Shqipëtare” e pretendent për të drejtuar “ Qeverinë e vendit “ dhe përfaqësues i asaj pjese të popullsisë që ju ka vot-besuar ju dhe partinë që drejtoni, ju lutem duhet ta gjykoni me mpreftësi situatën dhe të reagoni me shpejtësi e përgjegjshmëri në vendimet tuaja që duhet të merrni për situatën …për vendin dhe për Kombin. “ Thika ka shkuar në Palcë “

Të nderuar. Banor, të tanishëm të Lumës (Kukësit ), Tropojës, Hasit, Dardanisë (Kosovës), si besimtarë që e quaj veten unë , më duhet të jua them hapur se ndoshta “Zoti” me madhështinë e tij ju ka sprovuar dhe ju ka përzgjedhur e ngarkuar me këtë detyrë që të shpëtoni “Kombin” nga kjo e keqe që e ka mbërthyer, e ju duhet të kryeni detyrën tuaj deri në fund të mos ndaloni për asnjë shkak dhe motiv. Dhe e dyta “Historia” na mëson që dikush duhet të udhëheq dhe ti bëjë ballë kësaj të keqe duke pasur edhe humbje ….Reziston. Jam me ju dhe jam krenar që jam LUMJANE.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here